click back arrow to return to previous page

 

REGULAR DAY BELL SCHEDULE

 

Start Time

End Time

 

Total Minutes

Extra Help

7:10

7:20

 

10 minutes

1

7:25

8:39

 

74 minutes

 

 

 

6 pass

 

2

8:45

10:03

 

78 minutes

 

 

 

6 pass

 

Lunch A

10:09

10:39

 

30 minutes + 6 pass

3A

10:09

11:23

 

74 minutes

 

 

 

6 pass

 

Lunch B

11:29

11:59

 

30 minutes + 6 pass

3B

10:45

11:59

 

74 minutes

 

 

 

6 pass

 

4

12:05

1:18

 

73 minutes

 

 

 

6 pass

 

5

1:24

2:37

 

73 minutes